Tappara Konnat D96 Hämeen alueen D1-junioreiden AAA-sarjan mestari!

by

Tappara Konnat taisteli upeasti finaalissa JYP:ä vastaan ja voitti kultaa maalein 4-3. Konnat sijoittuivat runkosarjassa sijalle 3. Välierässä vastustajana oli Pelicans, jossa Konnat olivat vahvempi otteluvoitoin 2-1.  Konnien menestyksekkäässä joukkueessa ovat olleet mukana maalivahdit Joonas Ketko ja Aleksi Virtanen sekä seuraavat kenttäpelaajat kapteeni Lauri Söderbergin johdolla;  Niko Ahoniemi, Henry Arminen, Tommi Ilmonen, Joonas Iltanen, Mikael Järvinen, Jarkko Korpi, Markus Leinonen, Tuure Mettiäinen, Hiski Männistö, Mikko Nääjärvi, Alex Olkinuora, Janne-Markus Onnela, Mikael Parvela, Henri Peltonen, Jere Rouhiainen, Mauno Ruokosuo, Aleksi Salminen, Lassi Suoniemi ja  Antti Visuri. Upeasta valmennuksesta vastasivat valmentajat Ari Kotajärvi ja Mika Söderberg. Joukkueessa mukana myös huoltaja Jarmo Ketko, jjr Olli Mettiäinen sekä joukkueenjohtaja Sari Iltanen. Onnittelut koko joukkueelle!

Osa pojista on tavannut toisensa jo yli 10 vuotta sitten, 3-vuotiaana Tapparan naperoluisteluissa. Osa joukkueen pojista on ollut mukana  joukkueen perustamisesta lähtien, siis  noin 8 vuotta ja osa taasen on liittynyt hienoon joukkueeseemme myöhemmin. Joukkueen nimi on matkalla välillä muuttunut ja viimeiset pari kautta olemme matkanneet Petri Kontiolan mukaan nimetyllä joukkueella Konnat. Tämä on ollut mahtavaa aikaa. Mukavia tapahtumia on ollut ja reissuja on tehty.  Hauskaa on pidetty joukkueen ja perheiden kanssa yhdessä. Valitettavasti yhteinen upea taival on nyt päättymässä.

Kiitos kaikille pelaajille, valmentajille ja muille toimihenkilöille sekä vanhemmille ja sisaruksille! Tappara Konnat kiittää kaikkia fanejaan mahtavasta kannustuksesta. Kiitos myös kaikille meitä tukeneille menneestä kaudesta. Kaikille pojille hyvää jatkoa niin jääkiekon parissa kuin elämässäkin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: